TRANSPORT

Activitatea de transport presupune distributia de marfuri si produse pe umerase cu camioane incarcate exclusiv sau in regim de grupaj. Transportam in toata Europa (tari din UE si non-UE). Cu aproximtiv 20 000 de livrari pe an, transportul este unul dintre cele mai mari servicii oferite in industria textila din Estul Europei si suntem deosebit de activi in domeniul serviciilor de transport si logistica.

Pentru a satisface nevoile specifice ale clientilor, iesim in intampinarea acestora cu o flota ultramoderna si o retea extinsa de subcontractori si parteneri care lucreaza sub responsabilitatea si controlul companiei noastre. Ei sunt monitorizati de un sistem de management modern.

SIGUR SI LA TIMP

Siguranta incarcaturii dumneavoastra este primul nostru scop. Cu o flota moderna si cu o echipa de prima mana, oferim solutii complete de la depozitare si pana la livrare in magazine. Avem asigurari Full Cargo pentru toate marfurile transportate. Pentru noi este foarte important sa mentinem un timpul de tranzit si sa descarcam conform datei stabilite.