transport
TRANSPORT

Pentru a satisface nevoile specifice ale clientilor, iesim in intampinarea acestora cu o flota ultramoderna si o retea extinsa de subcontractori si parteneri care lucreaza sub responsabilitatea si controlul companiei noastre. Ei sunt monitorizati de un sistem de management modern.

MAI MULT…
logistica
LOGISTICA

Dispunem de peste 2000 m2. Oferim posibilitatea de a depozita, pentru toate activitatile conexe, produsele dumneavoastra grupate intr-unul din depozitele noastre. Aceste depozite depoziteaza marfuri pentru mai multi clienti.

MAI MULT…
depozit textile
DEPOZIT TEXTILE

Eltra Logis dispune de o capacitate de depozitare de 35 000 de produse pe umerase, depozitare care se factureaza in functie de: tipul de produs depozitat si numarul de zile calendaristice.
Pretul se negociaza punctual cu departamentul de logistica.

MAI MULT…


reprezentant-fiscal
REPREZENTANT FISCAL

Oferim posibilitea clientului de a importa materiale textile si accesorii din teritoriul extracomunitar in vederea fabricarii in Romania, reducand costurile logistice cu pana 80%.

MAI MULT…
consultanta
CONSULTANTA

Operatiunile logistice si contolul de calitate pe teritoriul tarii unde se fabrica produsul reprezinta servicii cheie pentru sectorul textil si pentru toata reteaua de distributie ulterioara.
Pentru controlul calitatii Eltra Logis Wise Investments colaboreaza cu tehnicieni textile distribuiti in cele mai importante puncte din Romania, Bulgaria si Republica Moldova.


MAI MULT…
logistica-fashion
LOGISTICA FASHION

Operatiuni disponibile: Gestionarea si manipularea produselor in urma campaniilor de soldare din magazine; verificarea cantitativa si stadiul produselor comercializate prin canalele de retail si e-commerce

MAI MULT…